Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Krisdor OOD
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Saltea MemoryLatex Lux
9535 lei
Brand
Latex
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Salteaua MemoryLatex Lux este rezultatul combinarii a doua tehnologii avansate: Latex si Memorylatex.

-4 cm Spuma de memorie

-16 cm Latex

Fara analog pe piata:  Numal la saltelele MemoryLatex, stratul memory, care memoreaza forma corpului, este realizat din latex, nu din spuma. Numai EKON produce spuma revolutionara MemoryLatex, care combina efectul memory cu calitatile latexului.
Baza nucleului este realizata din latex spumat cu 7 zone de fermitate. Latex-ul este cel mai elastic din toate materialele, folosite pentru productia de saltele. Elasticitatea ridicata asigura un suport ortopedic mai bun si uniform pentru coloana vertebrala pe toata lungimea ei. Densitatea inalta a penolatexului (peste 65 kg/m3) raspunde pentru distributia uniforma a greutatii corpului pe intreaga saltea, ceea ce contribuie la o pozitie fiziologica corecta a coloanei vertebrale.

Stratul superior de MemoryLatex. Acest strat de material imbratiseaza corpul si se adapteaza la formele dvs. unice si greutate. Sub influenta temperaturii si presiunii aceasta ia forma corpului, o "memoreaza" perfect si o urmareste, repetand cu exactitate curbele acestuia. Acest lucru asigura un suport perfect pentru corpul tau, o adevarata relaxare musculara si confort maxim pentru un somn placut. Invelirea completa a corpului din memorylatex ofera o senzatie unica de confort, imbunatatind in acelasi timp circulatia sangelui.

Husa este fabricata in Belgia din 100% poliester.

O salteaua de inalta clasa, care ofera in acelasi timp o imbratisare confortabila de MemoryLatex si ortopedicitate si elasticitate unica a latexului. La modelul MemoryLatex Lux  nu exista senzatia aia "de scufundare", des asociata cu saltelele memory traditionale. MemoryLatex Lux este o saltea, care ofera un mediu mai confortabil pentru dormit si un somn profund si relaxant.

Memory si Latex

-Tip cu doua fete

-Inaltime 20 cm

-Duritate mediu-dur

-Garantie 10 ani

-Producator Ekon latex Bulgaria
Din Gura in Gura