Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Krisdor OOD
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Saltea latex Topper
401 lei
Brand
Latex
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Topper-ul este o solutie ideala pentru oricine cauta sa imbunatateasca confortul saltelelor vechi, fara a fi nevoie sa le inlocuiasca in intregime.

MAI MULTE INFORMATII CARACTERISTICI
Acesta este format 100% din latex cu densitate mare. Spuma din latex este caracterizata printr-o elasticitate ridicata si rezistenta la deformare. Structura celulara ii permite sa respire, facandu-l potrivit atat pe caldura verii si raceala de iarna.

Datorita proprietatilor sale naturale alcaline ale saltelei latex ofera protectie antibacteriana si de mediu anti-alergic sa se simta odihnit si proaspat in fiecare dimineata.

Rezulta curbele corpului, care ofera sprijin pe intreaga lungime a corpului, imbunatateste circulatia sanguina si relaxeaza musculatura. Se poate pune pe toate tipurile de saltele,  un mare plus fata de salteaua veche.

Fie ca mergeti in vacanta sau vizitand interes de afaceri, o saltea de top poate fi intotdeauna cu tine, deoarece se pliaza fara probleme si dificultati.

Potrivit pentru utilizarea pe toate tipurile de saltele. Solutie convenabila pentru canapele si paturi. Este usor de transportat intr-o vila de vacanta, hotel, camping.

Miez nucleu:

-un nucleu de 100% latex

Husa interna:

-materiale netesute

-100% poliester

Husa externa:

-Alba de culoare

-100% poliester tricotat

-3 straturi germane

- 200 g poliester vata de interior

-detasabila cu fermoar

-antibacteriana

Garantie 10 ani producator Ekon Latex Bulgaria
Din Gura in Gura