Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Krisdor OOD
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Somiera articulata cu motor cadru 13 Vip
1771 lei
Brand
Articulata
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Somiera Articulata cu motor cadru model 13 Vip este o solutie excelenta pentru cei care doresc sa aleaga pozitia cea mai confortabila pentru somn sau odihna. Ea are 22 lamele, care sunt dispuse astfel incat sa asigure suportul necesar si pozitia corecta a corpului in timpul somnului. In zona cadrului trunchiului este intarit cu palete mai largi. Constructii metalice care asigura o durabilitate adauga o viata mai lunga.

Cadru saltelei Modelul 13 VIP este captusit cu cadru de PAL de lux, cu colturi din aluminiu si este completat de  picioare din lemn masiv.

Cadrul este echipat cu un mecanism care permite articularizarea si reglarea independenta a trunchiului si a picioarelor. Mecanismul este propulsat de un motor german silentios actionat printr-un control de la distanta.

Somiera pt saltea Articulata model 13 VIP respecta in totalitate cerintele de saltele din latex si permite tesatura lor respirabila sa arate proprietatile lor in cea mai mare masura. Cadrul  formeaza o baza excelenta pentru saltele, astfel incat punctele lor de sprijin pentru a mentine corpul in pozitia cea mai confortabila si de a promova o circulatie corespunzatoare.

In plus fata de comoditatea ingrijirii cadrului si viata lunga a saltelei aleasa pt ca el ofera sprijin uniform si il impiedica sa nu cada si la catarama. Acesta este conceput pentru a actiona in calitate de portofoliu care ia tensiunea si ofera un confort suplimentar.

Corpul:

-randuri - 13

-placile de inmatriculare - 18 x 38 mm x 100 m 4

-grosime - 8 mm-

-multistrat fag

-Pantofi lamelari - ordinari obisnuiti

-Constructii - din metal

-Mecanismul de articulare -da

Garantie 5ani producator Ekon Latex Bulgaria
Din Gura in Gura