Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Krisdor OOD
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Saltea de pat Aruba Memory
8932 lei
Brand
Spuma de memorie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Toate tehnologiile moderne la saltele, imbinate intr-un produs. O combinatie minunata de calitatile Pocket Spring, Poliflex si Memory Foam. Nucleul este cu o fata, multizonala - din ancore impachetate individual inr-un pocket (buzunar) din textil netesut, fixate impreuna printr-o legatura elastica si marginite cu un cadru stabilizator lateral din KOVAFOAM.

De la caldura corpului spuma termoactiva repeta curbele coloanei vertebrale, distribuie greutatea pe toata suprafata saltelei si elimina oboseala fizica acumulata.

Pentru obtinerea unei presiuni punctuale echilibrate in zona de contact cu corpul este adaugata suplimentar o spuma molificata suplimentar, care contribuie la o circulatie corecta a sangelui. Densitatea ridicata a POLIFLEX, impreuna cu POCKET SPRING in adancime, ofera o ortopedicitate optima a saltelei, realizand o pozitie perfecta pentru somn si relaxare.

Tapiteria LUREX cu firele de argint intretesute elibereaza controlat ioni de argint, care inhiba dezvoltarea de acarii, bacterii si ciuperci. In combinatia cu vata de silicon hipoalergenica si textilul netesut SPUN BONDED in capitonaj se ofera o moliciune suplimnetara si comfort.

Calitatile "Aruba Memory" sunt preferate de iubitorii comfortului FEDERLUX.

-Memory foam Pocket Spring

-Duritate-Moale spre Mediu

-Tip cu doua fete

-Inaltime 23 cm

-Garantie 5 ani

-Producator NAni Bulgaria
Pretul afisat este pentru dimensiunea 72/190 pentru alte dimensiuni contactati-ne.
Din Gura in Gura